Drama Setan (Serius+Spontan) : JAGA HATIKU Herunterladen

An deine Freunde senden
Hinzufügen
  • 27.04.2020

  • Drama spontan yang simple ini dibuat bagi mengubat rindu kepada Drama Spontan yang lama menyepi disebabkan PKP. Semoga terhibur. Instrumental music: @Z Qusyairi https://youtu.be/qAIUAYqzHEQ Subscribe Youtube: @SyahmiSazli Team | @Anissa Faizul

Kommentare

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli vor 4 Monaten

    Alhamdulillah trending #1 dalam masa 24jam. Walaupun drama spontan kali ni agak simple, shooting pun dlm rumah je tapi masih lagi diterima. Terima kasih semua🙏❤️ Tahniah Asif , Nissa & Pak Abu🔥

  • Fahmi Asraf TV
    Fahmi Asraf TV vor 4 Monaten

    TAHNIAH MIE..🌹

  • Luqmey Fahmin
    Luqmey Fahmin vor 4 Monaten

    Salam syahmi. Sy Dr di hospital raja perempuan zainab II. Nok mitok jaso syahmi utk promote rakyat klate g derma daroh. Daroh makin sikit. Penderma makin kurey. Harap syahmi buleh guno pengaruh syahmi utk promote rakyat malaysia g derma daroh. Maklumat lanjut:

  • Mohd Radhi Raduan
    Mohd Radhi Raduan vor 4 Monaten

    Muka Asif mcm Muka Kylian MBAPPE sape setuju kasi like sikit

  • Kaixa viii
    Kaixa viii vor 4 Monaten

    "setting"

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli vor 4 Monaten

    Ni je yg mi mampu buat musim ni. Semoga dpt mengubati rindu korang kpd Drama Spontan. Jangan lupa share biar trending gais🙏🔥❤️

  • aresmuzamel
    aresmuzamel vor 4 Monaten

    Hey random person scrolling down the comment section

  • Nik Suraya
    Nik Suraya vor 4 Monaten

    Cite syahmi mmg best spe setuju like ah skit org kelantan hebat

  • Podin Shahz Channel
    Podin Shahz Channel vor 4 Monaten

    Assalam kwn2 semua..sye seorang rider foodpanda dan sye ada kongsikn pengalaman saya sepanjang menjadi rider di youtube channel sye..pd korang yg nk tau apa yg rider2 foodpanda buat,bole la jengah2 youtube channel sye ye.

  • Ranggi Man
    Ranggi Man vor 4 Monaten (bearbeitet)

    Satu satunya orang yang boleh berbicara dengan Cameraman.......

  • AINA AYUNI BINTI ZULKIFLI Moe

    Esok Birthday aku nak like satu pun takpelah 😢❤️✨

  • iRon Man2121
    iRon Man2121 vor 4 Monaten

    It's looks funnier like this, i think the cut scene is no need.

  • boss projek
    boss projek vor 4 Monaten

    Sapa yang like comment saya.saya akan subscribe balik untuk memudahkan saya paling penting korang kena subscribe saya dulu.sama2 salin tolong ya

  • Best 4 Gaming
    Best 4 Gaming vor 4 Monaten

    JANGAN DI SKIP IKLAN NYE..nk bg duit raya kat asif ni.

  • Luffy Lu
    Luffy Lu vor 4 Monaten

    Paling tak tahan tu setting, shooting, dating, betting. Rupanya meeting.. Keep up the good work😂😂😂😂

  • ADAM077
    ADAM077 vor 4 Monaten

    video paling popular 2020 jatuh kepada

  • THE SIBLING ANDREW&EMIRA
    THE SIBLING ANDREW&EMIRA vor 4 Monaten

    "you the best syahmi sazli"

  • MOHD ZAIM
    MOHD ZAIM vor 4 Monaten (bearbeitet)

    2:58

  • Aifhabits World
    Aifhabits World vor 4 Monaten (bearbeitet)

    Asif saw hard work to make spontaneous dramas become funny and interesting

  • Are Mar Gaming
    Are Mar Gaming vor 4 Monaten (bearbeitet)

    Sape setuju abe mie wak iklan raya tahun nie